Housevitamin is gemaakt door ons, Thomas en Mischa. We houden ervan om interieurspullen te maken die je laten glimlachen. Het is niet zomaar een label: het draait allemaal om zwart-wit wonen, met een gouden sprankeling en ontwerpen die origineel en soms een beetje edgy zijn.
 

We zijn het label begonnen, omdat we hip en happening interieur bereikbaarder en betaalbaarder wilden maken voor iedereen. Design was vroeger erg duur en niet gemakkelijk te stylen.
Housevitamin heeft dat veranderd en iedereen laten zien dat hip design betaalbaar, leuk en heel gemakkelijk te mixen en matchen kan zijn.

Elk item heeft een passie, een verhaal en veel creativiteit achter zich. De items worden geboren met hun eigen verhaal en identiteit. Meestal zijn ze ontwikkeld vanuit een persoonlijke behoefte eraan. Je leest er alles over in de productbeschrijvingen.
Ook wanneer je onze items koopt, kun je de Housevitamin Story lezen: deze verhalen maken mensen altijd aan het lachen, dus verwijder ze alsjeblieft niet te vroeg.
Als persoon houden we ervan om soms provocerend te zijn. Dit vind je ook terug in onze collectie en quotes: Gewoon omdat het kan en omdat het het leven minder serieus en leuker maakt.
Jullie verdienen allemaal interieurspullen die je huis mooi, trendy en leuk maken.

Met liefde, Thomas &Mischa ♥

© 2019 - 2023 BijJolan | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel