Digitale Spaar Challenge Kaarten PDF

Wil jij je spaardoel bereiken, maar heb je moeite om het vol te houden? Dan zijn spaar challenge kaarten de perfecte oplossing voor jou!

Met cash stuffing challenge kaarten maak je je spaardoel visueel en behapbaar. Elke kaart heeft een eigen bedrag en een datum waarop het bedrag gespaard moet zijn. Zo zie je precies hoeveel geld je nog moet sparen en hoe lang je nog hebt.

Spaar challenge kaarten zijn er in verschillende varianten. Je kunt kiezen voor een kaartenset met een vast bedrag voor elke kaart, of voor een set met kaarten met verschillende bedragen. Zo kun je de set aanpassen aan je eigen spaardoel.

Spaar challenge kaarten zijn een leuke en effectieve manier om je spaardoel te bereiken. Ze motiveren je om door te gaan en geven je een gevoel van voldoening als je een kaart vol hebt.


Challenge kaarten PDF

Huisdieren PDF

Zelf Liefde PDF

Feestdagen PDF

Challenge Kaarten PDF


Hoe werken spaar challenge kaarten?

Spaar challenge kaarten zijn eenvoudig in gebruik. Kies een set kaarten met een bedrag dat bij je spaardoel past. Plaats elke kaart in een gelmapje. Elke dag dat je het bedrag op de kaart hebt gespaard, vul je het vakje in met een permanent stift. Soms kun je meerdere vakjes invullen en soms maar één. 

Als de kaart volledig vol is kun je de spaarkaart weer schoonmaken met nagel lak remover. Hierdoor kun je de kaart meerdere keren gebruiken. Hierdoor is het gelijk ook een duurzame manier van sparen. 

Wil jij je spaardoel bereiken? Probeer dan eens spaar challenge kaarten!