Stationery is een verzamelnaam voor alle producten die je nodig hebt om te schrijven, tekenen en krabbelen. Onze stationery is gemaakt van hoogwaardige materialen en is verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren en ontwerpen, zodat je er een kunt vinden die perfect bij je stijl past.

Onze A5-stationery is ideaal voor studenten en professionals die veel ruimte nodig hebben om te schrijven, tekenen en krabbelen. Onze A6-stationery is perfect voor kleine notities en ideeën. En onze A7-stationery is perfect voor het dragen in je tas of portemonnee.

Adressenboekje

Houd je contacten bij in een stijlvol adresboekje

Heb je moeite om je contacten bij te houden? Een adresboekje is een onmisbare tool voor iedereen die zijn contacten op orde wil houden. Met een adresboekje heb je altijd je contacten bij de hand, en je hoeft je geen zorgen te maken dat je belangrijke informatie kwijtraakt.

Wachtwoorden boek

Wat was alweer het wachtwoord? Word jij er ook zo gek van wanneer je ergens wilt inloggen en je je wachtwoord weer bent vergeten? Met deze unieke wachtwoordenboek van BijJolan is dit verleden tijd! 

Het voordeel van dit wachtwoorden boekje is, als je een keer een foutje maakt, je eenvoudig de pagina verwijderd doordat alles gebundeld is met een 6-rings ringband.

Agenda

Het betreft alleen de omslag, exclusief de inlegvellen.
De zijn verkrijgbaar/ bij een Hema of Bruna.

Receptenboekje

Een receptenboek is een geweldige manier om je favoriete recepten te bewaren en te delen met anderen. Als je het zelf maakt, kun je het ontwerp aanpassen aan je eigen stijl en voorkeuren. Je kunt ook foto's van je favoriete gerechten toevoegen in bijvoorbeeld een 'geldmapje'.

Notitieboek

inclusief 45 vellen gelinieerd papier.

Notitieboek

inclusief 45 vellen gelinieerd papier.