• Gratis verzending vanaf € 49,-
  • Vandaag besteld, Morgen verzonden
  • Veilig betalen met Ideal

Tuindecoratie als verlenging van de woonkamer

Tuindecoratie is een manier om je tuin persoonlijk en uniek te maken. De keuze voor de juiste tuindecoratie hangt af van je persoonlijke smaak, de grootte van je tuin en je budget.


Vogelvoer taart

Uw tuin is een paradijs voor tuinvogels. Ze vinden er voedsel, nestgelegenheid en een veilige plek om te overwinteren. Met een vogeltaart kunt u uw tuinvogels een heerlijke maaltijd aanbieden. Een vogeltaart is een mengsel van vogelzaad, vet en andere voedingsstoffen. Het is een handige manier om uw tuinvogels te voorzien van een gevarieerd dieet.

Vogeltaart Swirl

€ 17,99

Vogeltaart Swirl

€ 17,99

Een smakelijke maaltijd voor uw tuinvogels.

Levertijd 5 werkdagen.

Vogeltaart Bol

€ 17,99

Vogeltaart Bol

€ 17,99

Een smakelijke maaltijd voor uw tuinvogels

Levertijd 5 werkdagen.


Vogelvoederhuizen

Een vogelhuisje is een must-have voor elke tuin met vogels. Er zijn veel verschillende soorten vogelhuisjes verkrijgbaar, dus u kunt er een vinden die perfect is voor de vogels in uw tuin. Ook hebben vogels voedsel en water nodig om te overleven. U kunt ze helpen door een vogelvoeder en een waterbakje in uw tuin te plaatsen.


Gieters

Een gieter is een hulpmiddel dat wordt gebruikt om water te verplaatsen van een bron naar een andere plek. Gieters zijn meestal gemaakt van plastic en ze hebben een handvat en een mondstuk. Gieters worden vaak gebruikt om planten te water geven, maar ze kunnen ook worden gebruikt om andere taken uit te voeren, zoals het schoonmaken van de auto of het bewateren van de tuin.