2. Welke geuren amberblokjes zijn er bij BijJolan?

Amberblokjes zijn een populaire manier om je huis heerlijk te laten ruiken. De blokjes zijn gemaakt van hars en bevatten natuurlijke oliën. Ze zijn verkrijgbaar in een breed scala aan geuren, van frisse en fruitige tot warme en kruidige.

De meest populaire geuren amberblokjes zijn:

  • Amber: De originele geur van amberblokjes is een warme, kruidige geur.
  • Roze: Een romantische en sensuele geur.
  • Lavendel: Een rustgevende en ontspannende geur.
  • Lime Basil: Een frisse en energieke geur.
  • Vanille: Een zoete en verleidelijke geur.

Naast deze populaire geuren zijn er nog veel meer mogelijkheden, lees hieronder welke geur het beste bij jou past:

Amberblokjes Amber

Amber

Amber wordt vaak omschreven als zoet, houtachtig, muskusachtig en warm. De geur van amber kan variëren, afhankelijk van de bron. De meest populaire bron van amber is ambergruis, een stof die wordt geproduceerd door de potvis.

Amberblokje Cashmere

Cashmere

De geur van cashmere wordt vaak omschreven als zacht, warm, zijdeachtig en luxueus. Het wordt geassocieerd met luxe, comfort en elegantie. De geur van cashmere wordt gecreëerd door een combinatie van verschillende geurnoten.

Amberblokje Jasmine

Jasmine

Jasmijn is een bloem die bekend staat om zijn zoete en complexe geur. De geur van jasmijn wordt vaak omschreven als bloemig, poederig en exotisch.

Amberblokje Lavendel

Lavendel

Lavendel is een plant die bekend staat om zijn zoete en rustgevende geur. De geur van lavendel wordt vaak omschreven als bloemig, kruidig en aardachtig.

Amberblokje Lime Basil

Lime Basil

Lime Basil is een verfrissende en opwekkende geur. De geur wordt veroorzaakt door een combinatie van de frisse geur van limoen en de kruidige geur van basilicum.

Amberblokje Black Musk

Black Musk

Het is een krachtige en langdurige geur die vaak wordt gebruikt in parfums en colognes. Zwarte musk heeft een warme, aardse en muskusachtige geur. Het kan ook worden omschreven als mysterieus, sensueel en opwindend.

Amberblokje Black Opium

Black Opium

Opium is een populair parfum van Yves Saint Laurent. Het werd voor het eerst uitgebracht in 2014 en is een bloemige, kruidige en houtachtige geur. 

Zwart Opium is een sterke en sensuele geur die perfect is voor de avond. Het is een populaire keuze voor vrouwen die een statement willen maken.

Amberblokje Pine

Pine

De geur van dennen is een heerlijke en verfrissende geur die veel mensen aangenaam vinden. Het is een geur die vaak wordt geassocieerd met de natuur, en kan een gevoel van rust en ontspanning geven. De geur van dennen wordt ook vaak gebruikt in aromatherapie, omdat het een positieve invloed kan hebben op het humeur en de gezondheid.

Amberblokje Rose

Rose

De geur van rozen is een van de meest geliefde geuren ter wereld. Het is een geur die vaak wordt geassocieerd met liefde, romantiek en schoonheid. De geur van rozen wordt ook vaak gebruikt in parfums, kaarsen en andere producten.

Amberblokje Sandel Wood

Sandel Wood

De geur van sandelhout wordt vaak omschreven als zacht, warm, zoet en kruidig. Het is een geur die een gevoel van rust en ontspanning kan geven. Sandelhout wordt ook wel gebruikt in aromatherapie, omdat het een positieve invloed kan hebben op het humeur en de gezondheid.

Amberblokje Vanille

Vanille

Vanille heeft een unieke geur die moeilijk te evenaren is. Het wordt vaak omschreven als zoet, zacht en warm. De geur van vanille wordt veroorzaakt door een stof genaamd vanilline. Vanilline is een natuurlijk aroma dat wordt gevonden in vanillebonen.

Hoe gebruik je amberblokjes?

Amberblokjes zijn eenvoudig te gebruiken. Leg het blokje op een schaaltje en plaats het op een koele, droge plek. De geur zal zich dan verspreiden door de ruimte.

Als de geur na verloop van tijd minder wordt, kun je het blokje lichtjes schrapen met een rasp. Het schaafsel kan je dan weer gebruiken in een geurbrander of in de stofzuigerzak.

 

Amberblokjes bij BijJolan

Bij BijJolan vind je een ruime keuze aan amberblokjes in verschillende geuren. We hebben zowel de originele amberblokjes als blokjes met andere geuren.

Onze amberblokjes zijn gemaakt van natuurlijke materialen en bevatten geen alcohol. Ze zijn daarom ook geschikt voor mensen met een gevoelige huid.

 

Bekijk ons assortiment amberblokjes en vind jouw favoriete geur!


Ik hoop dat je mijn blog leuk vindt en dat je ons gaat volgen. ♥