1. Bloggen met Jolanda

In deze eerste blogpost wil ik mijzelf graag voorstellen.

 

Mijn naam is Jolanda en ik ben de eigenaresse van de webshop Bij Jolan. Ik ben gek op interieur en vind het leuk om mensen te helpen hun huis mooier te maken. In deze blog zal ik je alles vertellen over mijn webshop, mijn producten en mijn inspiratie.

 

Ik woon ten tijde van het schrijven van deze blog in een klein dorpje in het noorden van Nederland. Ik ben al van jongs af aan bezig met interieur styling. Ik vind het leuk om te kijken naar mooie huizen en om inspiratie op te doen in woonwinkels. In 2019 heb ik uiteindelijk de stap naar een eigen webshop, in woon en tuin accessoires, gemaakt. Een van mijn specialiteiten zijn de budgetplanners en amberblokjes. Budgetplanners kunnen je helpen om je financiën op orde te krijgen, en amberblokjes kunnen je helpen om stress te verminderen en je gemoedstoestand te verbeteren.

 

Het assortiment van BijJolan:

Woondecoratie

Woondecoratie is de kunst en wetenschap van het inrichten van een huis op een manier die zowel mooi als functioneel is. Het is een manier om je persoonlijkheid en stijl te uiten, en om je huis een plek te maken waar je je thuis voelt.

Tuindecoratie

Tuindecoratie is een manier om je tuin persoonlijk en uniek te maken. De keuze voor de juiste tuindecoratie hangt af van je persoonlijke smaak, de grootte van je tuin en je budget.

 

Bugetplanner

Als je op zoek bent naar een manier om je financiën te beheren, dan is een budgetplanner een goede optie. Er zijn veel verschillende budgetplanners beschikbaar, dus je kunt er vast één vinden die bij jouw behoeften past.

Amberblokjes

Op zoek naar een lekkere geur voor in huis? Deze kleine blokjes zijn perfect voor het verspreiden van een heerlijke geur in elke kamer. Laat ze smelten in een waxbrander of stop ze in een zakje in je kledingkast. De warme en zoete geur van amber is gewoonweg onweerstaanbaar. 

Met mijn passie voor styling wil ik graag anderen inspireren en hun helpen om het huis nog mooier te maken. In mijn webshop vind je een breed assortiment aan woonaccessoires, voor zowel binnen en buiten. Het is belangrijk dat iedereen zich thuis kan voelen in zijn of haar eigen huis, ook als je maar een klein budget hebt! Daarom ben ik altijd op zoek naar nieuwe producten en ben ik altijd bezig met het ontwikkelen van nieuwe ideeën. Ik wil mijn klanten graag de nieuwste trends en inspiratie bieden voor een lage prijs.


Ik hoop dat je mijn eerste blog leuk vindt en dat je ons gaat volgen. ♥